Zaterdag 28 t/m dinsdag 31 december 2002

Zaterdag ben ik met papa en mama naar Remco in Weesp geweest. Daar waren een heleboel andere mensen + partner van de La Vie groep (studiegenoten van papa). Ook Anne, dochter van Pieter en Didi was er. Zij is een jaar ouder (en 8 dagen) dan ik en ze is een drukke tante. Ze gaf mij fijn speeltjes aan maar pakte ze dan ook weer af, en ze heeft me zelfs een keer om geduwd. ’s Middags hebben we een wandeling door mooi Weesp gemaakt. Ik heb niet alles gezien want ik was moe van alle belevenissen dat ik in de wandelwagen in slaap gevallen ben. Papa en mama hebben nog chinees gegeten met iedereen en toen zijn we naar huis gegaan. Ik ben pas in de auto weer in slaap gevallen. Er was veel te veel te zien om in slaap te vallen bij Remco.
Zondag zijn opa en oom Gerben gekomen. Oom Gerben heb ik heel lang niet gezien en ik moest even de kat uit de boom kijken. Maar toen het ijs eenmaal gebroken was heb ik vrolijk zitten meebabbelen. Ze hebben chinees-gefonduud (of hoe je dat ook schrijft) en het was heel gezellig. Ik was eigenlijk niet van plan om te gaan slapen maar papa en mama hebben me toch naar bed gebracht op een gegeven moment. Ik ben toen zo jammerlijk gaan huilen dat mama me weer opgehaald heeft. Ik ben toen nog even beneden geweest: op schoot bij mama en opa. Daarna ben ik wel rustig in slaap gevallen. Wat papa en mama toen nog niet wisten was dat mijn eerste tandje aan het doorkomen was. Vandaar dat ik wat verhoging had/heb en ik wat onrustiger ben.
Maandag zijn opa en oma gekomen om op mij te passen want papa en mama gingen naar de film (Lord of the Rings 2). Ik heb even gehuild bij het afscheid nemen. Niet eerlijk dat ik niet naar die film mocht. Maar papa heeft me beloofd de DVD te kopen tegen de tijd dat’ie uitkomt. Ik heb indruk gemaakt op opa en oma door zo lang op mijn bips te zitten. Dat is helemaal geen punt voor mij. Op mijn rug liggen vind ik niets meer. Laat mij maar zitten!
Dinsdag was het Oudjaarsdag. Niet dat dat mij wat zegt. Het was gewoon een dag zoals altijd, alleen hoefde ik (weer) niet naar het kinderdagverblijf omdat papa en mama nog steeds vrij waren. We hebben uitgeslapen: onze grote hobby. Van al het vuurwerk heb ik weinig gemerkt. Mama is bij me geweest voordat het vuurwerk begon. Toen sliep ik als een roosje. Om half 2 had ik het hondje op mijn gezicht gelegd maar was me neit bewust van al de prachtige lichtjes en knallen buiten.