Zondag 1 t/m zondag 8 december 2002

Zondag hebben mama en ik het rustig aan gedaan. Papa is naar zijn waterpolowedstrijd in Utrecht geweest, dus waren mama en ik saampjes. Mama heeft me veel hapjes gegeven, maar ik blijf genieten van de fles. Ik draai dan gewoon mijn hoofd weg of houdt mijn lippen stijf op elkaar. Ik weet al hoe ik iets voor elkaar kan krijgen hoor! 

’s Avonds belde opa (Elst) dat mijn overgrootoma gevallen was en haar heup gebroken had. Ze moest in het ziekenhuis blijven zodat ze morgen geopereerd kan worden. Vervelend allemaal.
’s Nachts is papa heel erg ziek geworden. Ik heb hem diep in de nacht horen spugen in de douche. Toen we op pad wilden maandagochtend kon papa niet op zijn benen staan. Hij moest weer overgeven. Mama en ik zijn toen naar Blaricum gereden, want daar trouwden tante Jolanda en ome Olaf. Het was een korte ceremonie maar ik vond het wel heel erg leuk om iedereen te zien. We zijn daarna snel naar huis gereden voor papa.
Dinsdag ben ik weer naar het kinderdagverblijf geweest. Ik sliep daar weinig. Het is gewoon nog steeds een leuke boel daar. Zoveel te beleven en te zien.
Woensdag was papa gelukkig weer zo beter dat hij voor mij kon zorgen, maar nog niet sterk genoeg om weer te gaan werken.
Donderdag was een drukke dag. Esther kwam samen met Kim en Tessa. Die hadden we een tijdje niet gezien, dus mama en Esther hebben gezellig bijgekletst en ik heb met grote ogen naar ‘kleine’ Tessa gekeken. Hoewel we maar een paar maanden schelen is ze nog zo klein! Mama en mama Esther verwonderden zich over Tessa en mij. Ook opa (Elst) kwam vanmiddag om voor papa en mama in de tuin te spitten. Lief he, zo’n opa. Eigenlijk wil hij mij gewoon zien hoor, en dan kan hij ook nog wat doen. Handig he?
Vrijdag zijn mama en ik naar overgrootoma in het ziekenhuis in Arnhem gereden. Met oma ging het gelukkig best goed. Ze lag nog wel in bed. Ze kreeg veel bezoek zodat ik mijn flesje ergens anders kreeg zodat ik niet teveel afgeleid zou zijn. Ook hebben de vriendinnen van oma (Elst) mij bewonderd. Altijd leuk om hen weer even te zien en fijn om over oma te praten.
Zaterdag zijn papa en mama ’s avonds wezen eten met ome Olaf en tante Jolanda. Ik heb heerlijk geslapen onder het wakende oor van de buurvrouw en -man. Ik ben niet eens zo vroeg wakker geworden zondagochtend. Ik zorg wel goed voor mijn ouders!