Donderdag 17 t/m woensdag 23 oktober 2002

Mijn papa en mama komen er niet aan toe om iedere dag wat te schrijven. Zij gaan nu elke week wat vertellen over mijn avonturen.

Donderdag ben ik op mijn eerste bruiloft geweest: een studievriendin van mama ging trouwen. Janneke en Walter trouwden in een kasteel en dat deed mama denken aan haar eigen trouwen vorig jaar.
In het weekend zijn papa en mama met opa en oma en de ooms en tantes van papa uit eten geweest. Oom Ko en tante Lia hebben opgepast. Ik was echter zo moe dat ik vrij snel in slaap ben gevallen. Zondag zijn we wezen wandelen in het natuurpark bij Lelystad. Ik heb mooie natuur gezien, ben door prehistorische huisjes gevoerd en heb paarden, otters en ooievaars gezien. Heel vermoeiend allemaal dus ik sliep weer lekker ’s avonds.
Woensdag heeft papa lekker de hele dag gewerkt en hebben opa en oma op mij gepast. Opa en oma gaan namelijk donderdag voor 3 weken naar Thailand en dan zien ze mij dus een tijdje niet. Oma heeft voor mij een prakje gemaakt van gekruimelde koek, fruithapje en baby-appelsap. Dat heb ik heerlijk helemaal opgegeten. Papa en mama zullen dat ook eens gaan proberen.
Ik probeer steeds meer te kruipen (lukt nog niet echt) en recht op te zitten (lukt wel met wat hulp). Ik sla met mijn handen en voeten overal op en tegen en kijk dan wat er gebeurd. Met mijn mobiel maakt dat veel geluid. Met mijn voeten kan ik stampen en met mijn handen op mijn buik slaan. Ook probeer ik steeds vaker dingen met twee handen vast te pakken en te kijken hoe ik het kan bewegen. Kortom, ik leer steeds weer dingen bij.